Vinterarbeid

På vinterstid er det nødvendig å tenke på snømåking og fjerning av is.

Mange har imidlertid den oppfatningen at tekkearbeider hører den varme årstiden til. Taktekkerne til FlateTak utfører imidlertid slikt arbeid hele året. Har du et problem med ditt tak, terrasse eller balkong, kan vi hjelpe deg enten kalenderen viser februar eller juli.kuchan-snow-covered-building-2012-01-13

Fordelene med taktekking vinterstid er at man som regel har kontroll med nedbøren. Snømåking på tak er en kurrant oppgave. Alternativt kan snøen feies vekk. Sommerregnet som kan trenge inn og gjøre skade er det ikke lett å ha kontroll med. Vinterstid er arbeidspresset mindre, noe som gir høyere servicenivå.

Vinterstid tar vi på oss snømåking og fjerning av is fra tak – også istapper. De siste vintrene har det vært flere episoder med snø og is som har rast ned fra tak og truffet ilfeldig forbipasserende eller skadet parkerte biler. Det er ikke no å sette ut avvisere.

Myndighetene legger stadig større vekt på denne type problemstillinger. FlateTak kan hjelpe deg med snømåking og fjerning av is fra tak. Da havner du ikke i en situasjon hvor det kan oppstå personskade og etterfølgende erstatningskrav. Fordi vi samarbeider med liftutleieselskaper, kan vi komme til på steder som i utgangspunktet virker svært så utilgjengelige.

Gratis befaring? Ring: 22 19 01 00 eller fyll ut feltene under: